top of page

Ondersteuning

 

Graag kom ik bij jou op locatie om je te helpen met de installatie van en/of problemen met jouw Mac, iPad, iPhone of ander Apple product. Wanneer je op korte termijn hulp nodig hebt bied ik je ondersteuning op afstand. Ook kun je kiezen voor werkplekinrichting, persoonlijke uitleg en aankoopadvies.

Tijdens iedere vorm van ondersteuning is er ruimte voor jouw persoonlijke vragen en uitleg,

ik help je graag. 

Wanneer je vragen of uitdagingen hebt die niet specifiek op de website staan kun je contact met mij opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

iPad hulp aan huis Care4Mac
Installatie op locatie

 

Bij jou op locatie ondersteun ik je met de installatie van jouw Mac, iPad en iPhone of de inrichting van je werkplek. Ook sluit ik je randapparatuur aan en regel je

back-up oplossing.

Ondersteuning op afstand

Via telefoon en computer help ik je wanneer je op korte termijn ondersteuning nodig hebt. Op afstand kijk ik met je mee en los het probleem, indien mogelijk, direct voor je op.

Persoonlijke uitleg

Tijdens persoonlijke uitleg nemen we jouw vragen m.b.t specifieke Apple producten of software door. Uitleg voor beginnende Apple gebruikers behoort ook tot de mogelijkheden.

Onderhoud op locatie

 

Bij jou op locatie ondersteun ik je om jouw Mac, iPhone of iPad op te schonen, te updaten en jouw product weer optimaal te laten werken. Ook onderhoud ik jouw (wifi) netwerk.

Aankoop en reparatie advies

 

Bij aanschaf of reparatie van een (nieuw) Apple product adviseer ik je over de mogelijkheden. Zelf voer ik geen reparaties uit, hiervoor werk ik samen met gekwalificeerde Apple reparateurs.

NAS en Cloud opslag

 

Voor het opslaan van foto’s en documenten op een NAS of in de cloud adviseer ik je de beste oplossing om te zorgen dat jouw data op alle apparaten of bij meerdere personen beschikbaar is.

bottom of page