top of page

Over mij

Meer dan 20 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de producten van Apple, in het jaar 1998 kocht ik mijn eerste Mac computer, een paarse iMac G3. Dit was de start van mijn liefde voor alles wat Apple maakt, uitdraagt en betekend. Toentertijd was ik zeer verrast over het gebruikersgemak en de eenvoud die de Mac met zich meebracht. Naast een prachtig design werkte mijn Mac ook toen al zo innovatief, simpel en fijn, dat ik snel verkocht was.

 

Na een korte carrière in de horeca besloot ik om in 2000 te solliciteren bij een Apple Premium Reseller. Nadat ik werd aangenomen heb ik in de ruim 13 jaar dat ik daar gewerkt heb veel over het bedrijf Apple en haar producten geleerd. Van Mac, iPod, iPad en iPhone tot nieuwere Apple producten, ik heb met alles mogen werken. Het was daarnaast mooi om de opkomst van het merk Apple te zien, van onbekend en weinig gebruikt tot het punt waarop nu bijna iedereen een Apple product heeft. 

 

Met Care4Mac wil ik mijn ervaring en expertise op het gebied van Apple producten inzetten om jou te ondersteunen het meeste uit jouw Apple product te halen. Of het nu gaat om het installeren van een nieuwe Mac, vragen over iPhone en iPad, oplossen van software problemen of het inrichten van een nieuwe werkplek, ik help je graag.

Naam : Michel 

Leeftijd : 42

Woonplaats : Anna Paulowna

bottom of page